Sudoku出咗世喇~~~

討論任何有關WeWeWeb Online Game之話題,歡迎訪客留言.
beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

Sudoku出咗世喇~~~

Postby beaniebean » Sun Nov 22, 2009 3:22 am

今日瞓到深夜3點... 上網第一件事就係去探探weweweb...

我又發現咗新嘢... 見到最高領導人寫咗一篇好誠懇的告示... 噢, 希望最高領導人永遠都唔好收到那些電郵要求刪除遊戲, 事關個個遊戲都係最高領導人既心血, 感覺就好像weweweb媽咪的小寶寶咁. 作為一個小小既忠實網友, 我都好唔捨得啲遊戲離我們而去.

無幾耐....我又發現咗一樣更勁的東西, 原來單人遊戲係無聲無息之下加入咗"Sudoku".

嘩... 又有新game了.... 可恨肥Bean又唔識玩. Anyway, 遲啲我會學玩架喇. :mrgreen:

入面都好掣press, 好似好多function咁. 哈~~ :D

willy
Knight-Captain 上尉騎士
Knight-Captain 上尉騎士

Re: Sudoku出咗世喇~~~

Postby willy » Sun Nov 22, 2009 11:42 am

個Sudoku唔係我寫既. 因為我本來真係想寫一個, 但係做資料搜集果時發覺有一個現成, 功能好完善既. 而佢又係係Sourceforge.net發報, 所以應該冇侵權問題. 因此就收集咗佢係單人遊戲果個section囉.

網主一個人寫唔到咁多program. 我想大方向都係將網上的單人小遊戲, 收集在那個section之上. 但因網主係一個好尊重他人版權既人, 所以咪加上果句copyright notice. 如果有啲人唔鍾意佢個遊戲發播, 咪通知我delete咗佢囉.

beaniebean

Re: Sudoku出咗世喇~~~

Postby beaniebean » Sun Nov 22, 2009 1:31 pm

哦... 明白哂喇...

尋日深夜時份, 都仲有網友留守係度. 咁啱加埋我三個人都用"XO"做自己icon, 真係巧合... 好似一班XO同類聚首一堂咁... 哈哈, 但其實只有3丁人.

事關我見到Sudoku出咗世, 我就第一時間話俾一個叫"葉肚/葉鐘"的網友知, 佢話佢都好鐘意玩呀... :D

Weweweb啲遊戲真係越來越多元化呢!! Good Good~~ :mrgreen: