滿樂滿東華!

電影和音樂相關訊息討論
potassium
Sergeant Major 士官長
Sergeant Major 士官長

滿樂滿東華!

Postby potassium » Sun Dec 10, 2006 1:02 am

咁多年冇睇歡樂滿東華,原來咁好睇!

先有李蘢兒扎肉舞衣先聲奪人

後有何博士慢速志雲但原來都只係同不知名xx金英女士捐得嗰50萬

最好睇係yumiko一脫成名!真係想打電話去捐錢叫慢鏡重播~~

http://www.youtube.com/watch?v=A4A6fU5rVHs

(最精采係主持同總理嘅反應,至衰呢段片冇!)

但原來驚喜一浪接一浪

闊別樂壇廿載歐帶涕化身陳歐海淪走出嚟甩beat唱beat「原來你甚麼都不想要」

嘩,掂呀

下年我一定會繼續睇歡樂滿China~~

beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

Postby beaniebean » Sun Dec 10, 2006 1:34 am

我都想睇歡樂滿東華, 但可惜12點幾先返到屋企。你所講既所有精采片段全部都錯過哂。可惜!!!

宜家睇緊啲二三四線歌星唱歌, 啲歌未聽過。

噢, 唯有等待2007年既歡樂萬東華, 到時可能仲有啲更加意想不到既勁料....

beaniebean

Re: 滿樂滿東華!

Postby beaniebean » Sat Dec 12, 2009 11:34 pm

今日係2009年既歡樂滿東華, 突然間諗起呢個msg.

嘩!!! 想不到呢個msg已是3年前了. :shock: :shock: :shock:

我有一個依稀的印象(不知有否記錯), Pot妹果日好似去咗打邊爐. 唔知今日會否也去打邊爐呢? :roll:

時間過得真係太快呀~~~~ No good :?