冰河時期

無無聊, 吹下水先
beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

冰河時期

Postby beaniebean » Thu May 03, 2007 1:06 am

weweweb好似進入咗冰河時期...

啲網友去哂邊度呢?

原因可能係... 係人生唔同階段, 有唔同既嘢要去做, 所以大家各有各忙, 只能暫別一段時間.

噢, 只唱吓Leon既一首歌<<情深說話未曾講>>先至得:

你這剎那在何方
我有說話未曾講
如何能聯繫上
與你再相伴在旁
...

哈, 係時候zzzzz.

potassium
Sergeant Major 士官長
Sergeant Major 士官長

Postby potassium » Sun May 06, 2007 2:05 am

我上親game room你都唔喺度

willy
Knight-Captain 上尉騎士

Postby willy » Mon May 07, 2007 9:18 am

哈...大家都忙嗎....

"係人生唔同階段, 有唔同既嘢要去做" 這句很有哲理....

beaniebean

Postby beaniebean » Tue May 08, 2007 1:43 am

我已經成日到遊戲login既webpage去看看。不過, 通常Online既人數係0。所以, 我無入去就閃啦... 感覺就有啲似去探朋友, 如果佢既屋企無開燈, 咁即係佢仲未返屋企, 所以唔按門鈴就走囉...

可能, 真係同Pot妹緣慳一面。

上週我既新老細突然有份"杰"既差事給我去辦。從好方面去想, 呢個係一個好好既發揮機會, 見識會大咗好多, 但會好辛苦, 希望最後唔會俾我搞到一pat嘢。我呢個星期開始就要... 情況有點似你既其中一位好網友, 一星期有3至4天, 比佢少一兩日, 可能維持兩三個月。所以, 不能經常上嚟。

要zzz, 遲啲再談。

willy

Postby willy » Tue May 08, 2007 9:58 am

阿bean....妳冇阿pot個msn嗎?

beaniebean

Postby beaniebean » Sun May 13, 2007 12:33 am

係呀, 我無Pot妹既msn, 原因係我無msn. (ICQ也沒有)

由此可見, 我係一件恐龍化石, 好鬼out.

有時我係個超級大懶人, 未有興致去做既嘢, 通常會一拖再拖, 所以現時仲未申請番個msn.

我既屋企人已用緊msn, 遲啲等我有mood既時候, 我會問吓佢點樣用, 仲會叫佢過啲有趣既icon俾我.

老實說, 我之前曾同呢度既網友講過, 等我申請咗個msn, 就會進行音樂上既交流。唉, 真係有點唔好意思, 因為到宜家我都係得個講字.

希望3個月內會申請... 屆時有我msn既網友, 記得有空搵我吹吹水.... :)