二零零發... 祝大家....

無無聊, 吹下水先
beaniebean
Knight-Champion 一等騎士
Knight-Champion 一等騎士

二零零發... 祝大家....

Postby beaniebean » Sun Jan 06, 2008 3:52 am

由於近日天氣極之寒冷, 除咗冬眠及搵兩餐(= 返工)外, 我乜都唔想做. 所以, 呢個msg到今日先有興緻寫.

哈........2008年到喇!!! 祝大家:

1. 身體健康 (= 人生最重要既事)
2. 新年快樂
3. 發發發...
4. 最好就梗係心想事成啦

新的一年, 又有新的希望. 大家有乜大計呢?

公司高層諗的是3年大計, 而身為Small Potato既我諗的只是頭半年既小計. 對我來說, 呢個小計並不容易, 但希望能有恆心地去完成, 並要好好計劃時間既運用.

係呢度特別送上"身體健康" ^ N 既祝福俾一位高人, 事關佢有uncountable既"唔舒服". 由於我既智慧並不高, 不大明白佢講乜東東, 所以只感到那些"唔舒服"好似有點虛無飄渺. Anyway, 希望四、五十年後仲見到佢鬼咁生猛係到享受人生, 繼續hehe haha.

P.S. 今年網主非常有記性, Game room內既 Greeting msg 已update咗. 哈, 雖然只由"7"改為"8", 但已比幾年前大有進步, 因為唔駛人提佢嘛.

willy
Knight-Captain 上尉騎士
Knight-Captain 上尉騎士

Postby willy » Wed Jan 09, 2008 10:59 am

阿bean 你真係好細心呀. weweweb個 greeting message 真係好好呀, 改1個字就ok. 所以個message我打算用到2047年.