提醒beaniebean 提醒Willy 提會員買六合彩

無無聊, 吹下水先
wayway
Sergeant Major 士官長

提醒beaniebean 提醒Willy 提會員買六合彩

Postby wayway » Thu Oct 30, 2008 2:25 pm

提 提 提提提提提 醒哂您地:

十大幸運投注處位置

1 中區 中環士丹利街10-12號地下至三樓2號舖 33次
2 海防 尖沙咀漢口道39-41號怡達中心地下 28次
3 觀塘 開源道68號觀塘廣場地下G15、M20、116及213號舖 27次
4 德福 九龍灣宏開道16號德福大樓二樓4號舖 27次
5 荃灣 青山道300-326號荃錦中心地下 27次
6 新豐 石湖墟新豐路134-140A號A地下 26次
7 沙田 好運中心商場109B號B三樓 26次
8 屯門 屯門市廣場第三期地段277號地下 26次
9 基富 上環干諾道西3號億利商業大廈地下D - F及G1舖 24次
10 大元 大埔安泰路1號大埔廣場地下商場七號舖 23次

beaniebean
Knight-Champion 一等騎士
Knight-Champion 一等騎士

Re: 提醒beaniebean 提醒Willy 提會員買六合彩

Postby beaniebean » Thu Oct 30, 2008 9:24 pm

嘿嘿嘿... 呢個主題好好笑.

Willy係六合彩既超級無敵忠實粉絲, 絶對唔駛我提佢.

由於我一向無抽獎命, 所以我很少買六合彩.

不過, 受到Willy既感染, 我諗我也要開始間唔中買吓先得, 特別當經過以下威威推介既十大幸運投注站.

如果我係其中1間買咗又中咗奬的話, 一定會好有誠意請威威食飯, 當然會同時請埋其他網友一齊嚟we we wet啦.

potassium

Re: 提醒beaniebean 提醒Willy 提會員買六合彩

Postby potassium » Fri Oct 31, 2008 10:53 pm

呢個十大係咪順序排列的? 本公司樓下就係第1幸運投注站!可以連車錢都慳返~ 太抵喇~