今個星期六有5千萬六合彩

無無聊, 吹下水先
willy
Knight-Captain 上尉騎士

今個星期六有5千萬六合彩

Postby willy » Thu Apr 10, 2008 6:40 pm

大家快D去買六合彩呀, 話唔定你就係全期個幸運兒!

註: 本網站不鼓勵賭博, 但絕對支持公益事宜.

beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

Re: 今個星期六有5千萬六合彩

Postby beaniebean » Thu Apr 10, 2008 11:34 pm

哈哈哈... 哈哈哈... 哈哈哈... :lol: :lol: :lol:

呢篇文章真係好搞笑.

Willy, 你絶對是六合彩既忠實fans.

我平時甚少買六合彩, 但見你咁有誠意提醒大家快啲去買, 咁我就一定唔可以唔記得lu.

中咗既話(就算係幾千蚊), 我要請你食大餐先至得.

如果你中咗頭獎既話, 我調番轉頭叫你請我食大餐.
(Willy: 傻... 中咗點會話你知.)

有個假設問題想問吓... 如果你一注獨得5千萬頭獎,你會打算點用啲錢呢? Willy, 你諗定都差不多, 因為下一個幸運兒隨時會係你喎.

willy

Postby willy » Thu Apr 10, 2008 11:42 pm

我天天都在想中左會點, 初步方案是不動聲色, 用大部分的錢買股, 接著就是過著和現在差不多的生活. (最多去吃魚蛋粉時, 叫多一個油菜) :D

beaniebean

Postby beaniebean » Fri Apr 11, 2008 12:44 am

哈哈哈... Willy, 你真識講笑...呢句"最多去吃魚蛋粉時, 叫多一個油菜"笑鬼死我. 不過, 你話過對"食"呢家嘢要求唔高, 所以只叫多點東西來吃是正常的.

我估你呢句應改為"最多去買新出的遊戲機時, 買多幾個遊戲軟件"就差不多.

Willy你話中咗之後過著和現在差不多的生活. 呢點就知你現在已係一個上咗岸既人, 事關你很滿意現時的生活方式. 實在令人羨慕不已!

真戥你高興, 因現時你已可過著和中咗六合彩差不多的生活.

beaniebean

Postby beaniebean » Sun Apr 13, 2008 5:21 pm

我已昨日用五蚊買了一條六合彩...

但原來開彩日期係星期日(今日), 而唔係星期六.

Willy竟然記錯咗開彩日期, 枉佢身為六合彩既頭號fan屎. :?