建議討論區加個有關"旅遊"既新話題

討論任何有關WeWeWeb Online Game之話題,歡迎訪客留言.
beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

建議討論區加個有關"旅遊"既新話題

Postby beaniebean » Fri Jul 18, 2008 12:39 am

近期, 香港兩大旅遊雜誌搞咗一浪接一浪既"旅遊書"換領推廣, 我是其中一個捧場客. 雖無$$$去, 但睇吓啲書都好吖. 有句說話"讀萬卷書, 不如行萬里路", 但如無$$$去旅行, 就只能調番轉嚟講"行萬里路, 不如讀萬卷書".

如果大家有留意的話, 近呢兩三個月, 嗰啲旅遊書所講既地方已包括台灣、巴黎、巴塞隆拿、倫敦、柏林、曼谷、新加坡、吉隆坡、東京. 遲啲唔知會再出啲乜? 如果有北歐、南美、希臘、非洲同尼泊爾既旅遊書換領, 咁就非常好.

因為旅遊雜誌有很多資料都幾有新鮮感同很有用, 所以我建議係討論區加個有關"旅遊"既話題, 請問最高領導人你認為好唔好呢? (如你認為唔好的話, 絶對係no problem喎.)

不過, 我寫作既mood係好飄忽, 有時很懶不願用腦, 有時又好有興緻連續寫幾篇msg.

beaniebean

Re: 建議討論區加個有關"旅遊"既新話題

Postby beaniebean » Mon Jul 21, 2008 12:23 am

最高領導人, 很高興你同意呢個建議, 但有件事要話你知, 就係呢個話題既權限設定好似有啲問題.

無論係訪客或會員都看不到文章, 而會員也沒有發表文章既權限.

哈, 很想知你第一個有關旅遊既msg有乜東東想同大家分享...

willy
Knight-Captain 上尉騎士
Knight-Captain 上尉騎士

Re: 建議討論區加個有關"旅遊"既新話題

Postby willy » Tue Jul 22, 2008 11:26 am

Done.