很多謝您...

討論任何有關WeWeWeb Online Game之話題,歡迎訪客留言.
beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

很多謝您...

Postby beaniebean » Sat Jan 16, 2010 12:30 am

啱啱check了電郵... 又收到同一位weweweb網友的電郵. 說真的, 內心實在是無言感激 :cry: . (唔係吹水或誇大)

我們認識好似都係2至3個星期, 但佢就好好心, 提供寶貴的資料給我學習啲game.

早前, 我係個channel 慨嘆吓一件公事. 但佢有記得我講過既嘢, 之後仲問我進展情況. 實在估唔到... 在weweweb萍水相逢的網友, 可以咁好人.

其實, 從一些細節地方(如: 願意記得別人講既嘢), 我已覺得佢係一個關心朋友的人嚟.

估不到來了weweweb三年多會遇到啲咁好既網友. 佢咁熱衷幫人, 令我諗起我最初來weweweb時遇到的Pot妹.

老實說, 人總有心灰意冷的時候, 正當我因一些原因已想淡出之際, 卻突然感受到一份真誠, 真的有點唔捨得.

早前, 我答應了最高領導人要學好bridge... 現加埋呢位網友, 我要學多一個game了.

真的很多謝您! 希望您會enjoy係weweweb度玩喇! 有你哋呢班咁喜歡玩game既新血加入, 我真係可以退休了, 不用再做PR Assistant, 假以時日可以真真正正的淡出.

potassium
Sergeant Major 士官長
Sergeant Major 士官長

Re: 很多謝您...

Postby potassium » Sun Jan 17, 2010 1:08 am

講到阿Pot妹好似今非昔比定係仙遊咗咁~呵呵

beaniebean

Postby beaniebean » Sun Jan 17, 2010 1:27 am

親愛的Pot妹, 唔好誤會呀, 你唔係今非昔比, 而是你己有你忙碌既生活, 且你已講咗除返工之外, 你已唔想對著啲字, 所以也淡出了forum.

我想... 如我仍有好多有關Xword既問題, 你仍會是那位熱心解答Xword問題的Pot妹嚟... 只是已3年多喇, 如我仍問有關Xword的問題, 咁真係好無用.

總之, 我見到你係度post msg, 我會好高興. 你見我咁快就有回覆就知啦. 嘿嘿~~ :mrgreen:

willy
Knight-Captain 上尉騎士
Knight-Captain 上尉騎士

Postby willy » Sun Jan 17, 2010 10:06 am

所謂 "月有陰晴圓缺, 人有悲歡離合", 係我地既生活中總會遇到困難及失意, 但願我們都可以勇敢去面對, 撥開愁緒的黑雲, 重見朗晴的青空.

時光飛逝, 開心同唔開心既時光走咗就唔會再返來, 呢啲咁既片段只會留在我地腦海內, 成為絲絲記憶. 正因是時光係唔會休止, 我們每一天起來, 又會面對新時新物. 祝願這些新的經歷都是開心的, 美好的.

哈哈, 胡亂寫咗啲野, 冇整理, 因為要打波, 趕時間, BYE BYE.