一個有Pot妹的晚上 --- 好開心

Xword討論區

Moderator: potassium

beaniebean
Knight-Champion 一等騎士

一個有Pot妹的晚上 --- 好開心

Postby beaniebean » Tue Sep 19, 2006 2:18 am

雖然依家係2點幾, 但都要寫埋呢個msg先可以瞓。今日難得同Pot妺係game room吹水, 真係好!!! 經過今次既實習, 我又明白多咗好多。難得Pot妹好有心機邊玩邊教我。不過, 快樂不知時日過, 咁快就咁夜。 :lol: :lol: :lol:

Pot妹, 唔怪得你晚晚都嚟, 你吔真係好似一家人咁!!! 有sharing...有encouragement ... very touching...

至於你提及既..., 我最近知道有個成功例子, 遲啲我攞到詳細啲既料會話你知。

放心喇... 哈哈哈, 有我陪你嘛!! 07年既新年願望, 我會預埋你嗰份... :wink:

potassium
Sergeant Major 士官長

Postby potassium » Tue Sep 19, 2006 7:33 pm

choi!!!! Bean,咪咁鬼大隻字寫住"Pot妹"啦!Potassium喺weweweb嘅身份向來係中性!!等我濫用版面管理員嘅身份,睇吓有冇得改改個heading先~~~

我一早叫你上嚟實習架啦!易上手好多!今晚繼續啦!

咁快07年?我過唔過倒聽日都唔知! :shock:

beaniebean

Postby beaniebean » Tue Sep 19, 2006 9:43 pm

其實, 最初係Willy係一個msg爆響口, 我先知你係Pot妹, 所以, 罪魁禍首係Wi....

我會係15分鐘之內send兩2個 private msg俾你, 因我實在太鐘意同你講嘢, 嗰2個msg合共約有2000字, 希望我啲口水唔會浸鬼死你啦!!! 如有需要, 請帶定個水泡先睇, 以免浸親!!!

beaniebean

Postby beaniebean » Thu Sep 21, 2006 9:20 pm

Pot妹, 你既sore throat同週身骨痛好番啲未? 如果仲未好番, 你真係要早啲瞓同埋飲多啲暖水。雖然weweweb係一個嚟relax既地方, 但你都係唔好玩得太夜。你知啦, 23/9你要睇阿哲既concert, 到時你見到阿哲可能高興到尖叫, 嗌唔到就可惜啦!

老實說, 我發覺去weweweb真係有啲上癮既感覺, 而且閞始明白“電車男”呢套片裡面個班網友點解咁投入。照我估計, 如果網主做咗“電車男”呢套片既男主角, 應該會有好多失踪咗既舊會員返嚟俾意見佢, 到時呢度應該會非常熱鬧。

因為蒲咗呢度一排, 搞到我成日係度作文同吹水, 真係好攰。而我之前講過嗰單答應咗人做既“杰”嘢就原封不動, 真係有啲過意唔去。所以, 我決定咗要克制自己唔上嚟呢度一星期, 諗住收埋自己係個山洞入面, 迫自己好好地努力搞好呢單嘢。原因係我要睇好多reference, 同埋要不斷係到trial and error。所以, 不能一心兩用。

除呢樣之外, 我仲有好多嘢等住我去做, 遲啲我會話你知。不過, 我會係28/9晚上11:30上嚟睇吓你係唔係到, 有機會既話咪吹吓水, 同玩番一兩誧XWord囉。

Pot妹, 由於現已開始踏入秋季, 天氣時熱時凍, 所以小心保重身體。Take care!!!

potassium

Postby potassium » Thu Sep 21, 2006 10:55 pm

吓???你要成28/9至返返嚟牙?!咁我點算呀~~~~ 呀~~~~ 又冇人同我xword喇~~~~~~ 冇晒人生目標 :(

我個throat冇咁sore喇,但有時會流吓鼻涕咁囉~ 我會抑壓自己,唔好俾自己病發架喇~~~ 至於阿哲演唱會…大鑊,未俾錢,成$400,點算好!

都話嚟weweweb會上癮架啦,如果有人喺度吹水,真係好過癮,乜都講得!

哈原來你都幾disciplined個喎,講好要做嘢就做嘢,一個星期就一個星期,11:30就11:30,真係好有原則!我就唔得喇……好易受誘惑~~~~

唉,咁你努力快快脆脆搞掂份嘢啦
不過其實你都可以照上game room唔玩game架
我平時都係咁,login入去,開張枱,其實都唔係玩嘅~

你做到悶就入game room啦~~

cu~

BTW, 我有超級秋天恐懼症,一到秋天個人就情緒低落加容易失控,而家連聽倒「秋天」呢個term都驚,所以唔好再講埋晒呢d衰嘢喇!